Βόλος: Από το πάρτι γενεθλίων, στο κρατητήριο επτά 17χρονοι

Βόλος: Από το πάρτι γενεθλίων, στο κρατητήριο επτά 17χρονοι

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας οδηγήθηκαν χθες στις 8 μ.μ. επτά 17χρονοι, οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτυ γενεθλίων στο 1ο ΕΠΑΛ στο Φυτόκο Ν. Ιωνίας Bόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξε καταγγελία στο “εκατό” για άτομα που διασκέδαζαν στο προαύλιο του σχολείου και στο σημείo έσπευσαν περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου. Σε βάρος επτά ανηλίκων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και συνελήφθησαν για να προσαχθούν σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου.

Αναφέρει η Αστυνομία:

Συνελήφθησαν, χθες (19-12-2020) το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, επτά άτομα, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να είναι συγκεντρωμένοι σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος να συμμετέχουν σε εκδήλωση, καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά και ακούγοντας μουσική. Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Επίσης συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, 4 άνδρες έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.

Το γλέντι διοργάνωσε ένας 45χρονος στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν ένας 55χρονος, ένας 51χρονος και ένας 46χρονος σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Πηγή: myvolos.net,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter