Βόλος: αύριο στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Βόλος: αύριο στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Αύριο το μεσημέρι, θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με μαχαίρι τον 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Από την ιατροδικαστική έκθεση, προκύπτει ότι ο δράστης έδωσε  στον άτυχο επιχειρηματία 46 μαχαιριές  στον θώρακα και στην κοιλιά, άλλες επιφανειακές και άλλες που έπληξαν τον τράχηλο και την καρωτίδα…

Σύμφωνα με αστυνομικούς ο 36χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ο δολοφόνος του επιχειρηματία, ενώ γενικά είναι κλειστός τύπος και δεν μιλάει εύκολα, αλλά τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα.

Σημειώνεται ότι θύτης και θύμα βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στον Αλμυρό και ο επιχειρηματίας κάλεσε τον 36χρονο στο σπίτι του, για να λύσουν τις διαφορές που είχαν. Ο θύτης φέρεται ότι επισκέφθηκε τον 64χρονο, αρχικά συζήτησαν, στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι, λογομάχησαν και, γύρω στις 9.30 το βράδυ τον σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές που του κατάφερε.

Στη συνέχεια ο δράστης έψαξε όλο το σπίτι, βρήκε και έκλεψε ποσό 4.400 € και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ενώ προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του ρίχνοντας χλωρίνη και βάζοντας σπρέι στο φούρνο μικροκυμάτων για να προκληθεί έκρηξη και πυρκαγιά, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο 36χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο του θύματος και στην προσπάθειά του να κατευθυνθεί προς Λάρισα, στο ύψος του Αερινού, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, εξετράπη της πορείας του και τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και στο πόδι και, αφού μίλησε με έναν οδηγό φορτηγού που σταμάτησε για να τον βοηθήσει, έφυγε με τα πόδια, με άλλο όχημα έφτασε στο Βελεστίνο και στη συνέχεια κατέληξε στο σπίτι του στον Πλάτανο Αλμυρού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter