Βόλος: Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας εν αναμονή του Τελικού Κυπέλου

Βόλος: Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας εν αναμονή του Τελικού Κυπέλου

Όσο περνά ο χρόνος και πλησιάζει η ώρα για τον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” ο Βόλος μετατρέπεται σε αστυνομοκρατούμενη πόλη για να τηρηθούν η τάξη και η ασφάλεια σε όλη την περιφέρεια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Σε πάρα πολλά κεντρικά και μη σημεία του Βόλου, αυτοκίνητα της Αστυνομίας παρακολουθούν και ελέγχουν την κατάσταση, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, βρίσκονται σε νευραλγικά-κομβικά σημεία. Παράλληλα, κατά ομάδες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, αλλά και σε διαδρομές τόσο στον περιφερειακό, αλλά και στη Νέα Ιωνία, που οδηγούν στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο”.

Φίλαθλοι από τις δύο φιναλίστ του τελικού, δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη στον Βόλο, αλλά δεν θα επιτραπεί, σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, να πλησιάσουν στο στάδιο ή να κυκλοφορήσουν στον Βόλο, με εμφανή εμβλήματα της ομάδας που υποστηρίζουν.

Η Αστυνομία έχει αποφασίσει, η προσέγγιση φιλάθλων προς το “Πανθεσσαλικό” να γίνει, για μεν τους Θεσσαλονικείς από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, οι δε της Ένωσης από την είσοδο των Μικροθηβών και μέσω της Νέας Ιωνίας να οδηγηθούν προς το γήπεδο.

Πάντως η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στον Βόλο και διαμένει σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, ενώ η ομάδα της ΑΕΚ σε ξενοδοχείο παραθαλάσσιου προαστίου του Βόλου.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου, εξέδωσε ανακοίνωση ότι το “Πανθεσσαλικό” αδειοδοτήθηκε και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «κόντρα σε όσους, με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, προσπάθησαν να ?παγιδεύσουν? τον αρμόδιο υπουργό και να ματαιώσουν την τέλεση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μιας αθλητικής γιορτής, στην πόλη μας, ο δήμος Βόλου, με την άριστη συνεργασία τόσο της ΕΠΟ, όσων και των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένη Διοίκησης, δίνει συγκεκριμένες και αποτελεσματικές λύσεις και αίρει κάθε εμπόδιο που υπάρχει, αποκαθιστώντας ελλείψεις από την κατασκευή ακόμα του σταδίου, και για τις οποίες δυστυχώς ουδείς κλήθηκε να λογοδοτήσει..

Ηδη με επιστολή προς τον αρμόδιο υφυπουργό, κ. Βασιλειάδη, του γνωστοποιείται ότι όλα τα ζητήματα ασφαλείας έχουν τακτοποιηθεί, του διαβιβάστηκε η άδεια λειτουργίας (ΑΔΑ: 7ΧΚΠΟΡ-10ΞΗΒ), που για πρώτη φορά υπάρχει για το στάδιο, μετά από αλλεπάλληλους και βασανιστικούς ελέγχους και αναλήφθηκε και πάλι η δέσμευση ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχει λυθεί και το θέμα της αρίθμησης των εισιτηρίων και των θέσεων.

Ο δήμος Βόλου ευχαριστεί όλους όσους ακόμη και τώρα δίνουν τη μάχη στο πλευρό του για να διεξαχθεί αυτή η μεγάλη γιορτή στην πόλη μας, με τις αυτονόητες και προφανείς θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter