Βόλος: Βόλτες Μπέου χωρίς μάσκα

Βόλος: Βόλτες Μπέου χωρίς μάσκα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες και video από το επίσημο προφίλ στο fb του Δημάρχου Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να εμφανίζεται χωρίς να φοράει μάσκα σε δημόσιους χώρους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, επικεφαλής κλιμακίου για τον έλεγχο του γιορτινού διάκοσμου.

Εκατοντάδες τα σχόλια στα sociαl media για το μήνυμα που στέλνει, καταπατώντας τα υποχρεωτικά μέτρα για όλους, ο πρώτος πολίτης του Βόλου με συμπολίτες να διερωτώνται πως οι αστυνομικές Αρχές αξιοποιώντας υλικό από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βεβαιώνουν παραβάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας, όπως πρόσφατα στο πάρτι στη Μακρινίτσα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έχει κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος του Δημάρχου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ζητώντας τήρηση της ισονομίας και διαφύλαξη των μέτρων από όλους καθώς ούτε ο πρωθυπουργός βρίσκεται υπεράνω του νόμου, πολίτες της περιοχής, που βρίσκεται καθημερινά στις πρώτες θέσεις με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και έχουν δει τον δήμαρχό τους να προσβάλλεται από κορονοϊό και να νοσηλεύται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έχουν κοινοποιήσει το υλικό και στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη N. Χαρδαλιά.

Στο μεταξύ, οι αντιδράσεις φαίνεται να έχουν απασχολήσει τον δήμαρχο, ο οποίος σε μεταγενέστερες εμφανίσεις του, παρουσιάζεται με τη χρήση μάσκας, όπως και οι συνεργάτες του.

Πηγή: myvolos.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter