Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Βόλος: Φωτίστηκε ο ουρανός από χιλιάδες φαναράκια με ευχές

Πάνω από 5000 φαναράκια "πέταξαν" στον ουρανό του Βόλου στην "Βραδιά των Φαναριών". Οι κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου και έστειλαν έτσι τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους συνδράμοντας παράλληλα στην προσπάθεια ιδρυμάτων της πόλης να μαζέψουν χρήματα για τις ανάγκες ευπαθών ομάδων.

Το υπέροχο όσο και εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό σε όλο τον Βόλο και τα προάστια, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων γέμισαν με χρήματα προσφορών και αναμένεται να καταμετρηθούν από τις διοικήσεις τους.

Πολίτες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημά τους και, χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που "ανέβηκαν" στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των Βολιωτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.