Βόλος: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα

Βόλος: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα

Ζημιές σε είκοσι οχήματα, σταθμευμένα και εν κινήσει, προκάλεσε ένας οδηγός ο οποίος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Ν. Αγχίαλο μέχρι την Αγριά Βόλου.

Η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο ξεκίνησε την «τρελή» του πορεία από τη Ν. Αγχίαλο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τράκαρε άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στον ίδιο δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Αμέσου Δράσεως τον σταμάτησαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr ο οδηγός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο!

Από την «τρελή» πορεία του ΙΧ, ζημιές υπέστησαν είκοσι οχήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων πρέπει να μεταβούν στη Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter