Βόλος: Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των διαιτητών Βάτσιου & Ευαγγέλου

Βόλος: Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των διαιτητών Βάτσιου & Ευαγγέλου

Οι ανακοινώσεις κατά των διαιτητών ξεκίνησαν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική ο Βόλος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω. 

Άσκησε όλα τα νόμιμα δικαιώματά της προσφεύγοντας στην Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας τόσο τον διαιτητή του αγώνα Αριστείδη Βάτσιο όσο και τον Άγγελο Ευαγγέλου ο οποίος βρισκόταν στο VAR!

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε δύο ανακοινώσεις μετά το παιχνίδι της με τον Αρη. Στην πρώτη ανέφερε:«Ο διαιτητής Βάτσιος με τις αποφάσεις του αλλοίωσε το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα Βόλος -Άρης. Κατά… σύμπτωση και πάλι εις βάρος της ομάδας μας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βολος Αχιλλέας Μπέος σκέφτεται σοβαρά να υποβάλει αύριο την παραίτησή του από το ΔΣ της ομάδας, ώστε ως Δήμαρχος Βόλου να υποβάλει μήνυση τόσο στον Βάτσιο όσο και στον Ευαγγέλου που ήταν στο VAR».

Ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος έπειτα από τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα Βόλος – Άρης, άσκησε όλα τα νόμιμα δικαιώματά της προσφεύγοντας στην Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας τόσο τον διαιτητή του αγώνα κ. Βάτσιο όσο και τον κ. Ευαγγέλου, ο οποίος βρισκόταν στο VAR. Ελπίζουμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος, καθώς είναι η ώρα διαιτητές τύπου Βάτσιου και Ευαγγέλου να πάνε επιτέλους στα σπίτια τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter