«Βόμβα» Αναστασίου στον ΠΑΟ – Απαιτεί οφειλόμενα 120.000 ευρώ

«Βόμβα» Αναστασίου στον ΠΑΟ – Απαιτεί οφειλόμενα 120.000 ευρώ

Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό που δείχνουν ότι τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά το νέο καμπανάκι ακούει στο όνομα «Γιάννης Αναστασίου», ο οποίος- όπως έγινε γνωστό νωρίτερα- εδώ και τέσσερις ημέρες έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ!

Ο λόγος; Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» απαιτεί 120.000 ευρώ που του οφείλονται από τη λύση του συμβολαίου του με τον σύλλογο…

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ αλλά και της βέλγικης Κόρτραϊκ (απολύθηκε μόλις χθες!) μπλόκαρε τον «πράσινο» λογαριασμό, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που είχε λαμβάνειν από την ΠΑΕ αλλά που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει εισπράξει. Το «μπλόκο Αναστασίου» αναμένεται να φέρει (πέρα από τις νέες καθυστερήσεις αποπληρωμών δόσεων και διακανονισμών σε άλλους οφειλέτες), μια νέα αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής από πλευράς Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) όπως είχε συμβεί πριν από μια εβδομάδα, από δύο εταιρείες χλοοτάπητα και με τις οποίες βρέθηκε τελικά λύση μέσω δόσεων.

Το βέβαιο είναι ότι οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τον πρώην τεχνικό τους για να βρουν λύση με έναν διακανονισμό που θα βολεύει και τις δύο πλευρές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter