«Βόμβα» Σπίρτζη για Μητσοτάκη και Beat: «Στηρίζει εταιρία με offshore στη μετοχική της σύνθεση»

«Βόμβα» Σπίρτζη για Μητσοτάκη και Beat: «Στηρίζει εταιρία με offshore στη μετοχική της σύνθεση»

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, καταγγέλλοντας τον αρχηγό της ΝΔ για υποστήριξη «συγκεκριμένης εταιρείας με έδρα το Λονδίνο», φωτογραφίζοντας -χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει- την Beat.

«Υπάρχει πολιτικό θέμα όταν ο κύριος Μητσοτάκης στηρίζει συγκεκριμένη εταιρία που έχει έδρα στο Λονδίνο, λειτουργεί στη χώρα μας μόνο με υποκατάστημα και στη μετοχική της σύνθεση μετέχουν εξωχώριες εταιρίες από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους και τον Παναμά» ανέφερε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. «Είναι πολιτικό θέμα να στηρίζεται η επιχειρηματικότητα που δεν έχει αφήσει στη χώρα μας ούτε ένα ευρώ. Δεν πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα αυτού του είδους, δεν θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα ελληνικό θαύμα» πρόσθεσε. Ξεκαθάρισε δε ότι «εμείς δεν είμαστε κατά της αξιολόγησης όπως μας κατηγορούν».

Ως προς τη ρύθμιση του τοπίου των εταιριών διαμεσολάβησης μεταφορικού έργου, ο Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε τη δημιουργία ψηφιακού μητρώου και την υποχρέωση αδειοδότησης υπό προϋποθέσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η σύμβαση ορισμένου χρόνου, τουλάχιστον δυο μηνών αποκλειστικά με τουλάχιστον τρία οχήματα δημόσιας χρήσης. Στη διαδικασία αδειοδότησης εντάσσονται, τόσο οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται τηλεφωνικά, όσο και εκείνες που έχουν δημιουργήσει διαδικτυακές πλατφόρμες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter