Bon ABppétit! Εκλεπτυσμένες γεύσεις της γαλλικής κουζίνας στα ΑΒ

Bon ABppétit! Εκλεπτυσμένες γεύσεις της γαλλικής κουζίνας στα ΑΒ

Ανακάλυψε τα πιο νόστιμα και αυθεντικά πιάτα μέσα από τα Έτοιμα Γεύματα “ΑΒ you’ll love”, French Edition, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Σου έλειψε το αγαπημένο σου μπιστρό στο Σεν Ζερμέν, που επισκεπτόσουν τακτικά τότε που σπούδαζες στην Γαλλία; Δεν έχεις πάει (ακόμη) στο Παρίσι αλλά περιμένεις πώς και πώς να ανοίξει το εν Ελλάδι αγαπημένο σου γαλλικό εστιατόριο και η haute cuisine του; Αναρωτιέσαι γιατί να μην “έρθουν” οι γαλλικές γεύσεις στο τραπέζι σου, στο σπίτι ή στο γραφείο;

Από τις 4 Φεβρουαρίου, απολαμβάνεις γευστικές επιλογές από τη γαλλική κουζίνα, την πιο εκλεπτυσμένη κουζίνα του κόσμου, μέσα από τη σειρά Έτοιμων Γευμάτων “ΑΒ youll love”, French Edition, που θα σε μεταφέρουν (έστω και νοερά) σε αυτόν τον μαγικό προορισμό, μέσα από ένα ξεχωριστό μενού πιάτων, με συνταγές που θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε παρασύρουν σε ένα λαχταριστό, γαστρονομικό ταξίδι!

Ο αγαπημένος σεφ, Άκης Πετρετζίκης, επιμελήθηκε και σου προτείνει “εμβληματικά πιάτα” από την Γαλλία, πάντα σε ποιότητα και τιμές ΑΒ. Πιο αναλυτικά, στα καταστήματα ΑΒ* και στο AB Eshop σε περιμένουν:

· Σαλάτα NIÇOISE 350γρ.: Έρχεται από την Νίκαια της Γαλλίας και περιλαμβάνει φασολάκια πράσινα, καρότο, κάπαρη και το χαρακτηριστικό βραστό αυγό και τόνο.

· HACHIS PARMENTIER πίτα με κιμά και πουρέ πατάτας 400γρ.: Ένα πιάτο “βασιλικό” με βάση τον πουρέ και τον ψιλοκομμένο κιμά (haché) και στη σύγχρονη έκδοσή του εμπλουτίζεται με μυρωδικά και μπαχαρικά.

· Πατάτες DAUPHINOISE 350γρ.: Πατάτες κομμένες σε λεπτές φέτες με κρέμα γάλακτος, γκρατιναρισμένες στο φούρνο με μείγμα τριμμένων τυριών. Μπορείς να τις απολαύσεις είτε ως ορεκτικό είτε ως κυρίως πιάτο.

· QUICHE LORRAINE Τάρτα με μπέικον και μανιτάρια 250γρ.: Η διάσημη τάρτα από την Λωρραίνη φτιάχνεται κυρίως με αυγά και μπέικον αλλά μπορεί να εμπλουτιστεί με πολλά διαφορετικά υλικά. Την απολαμβάνεις σαν snack ή ως ορεκτικό.

· Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι και ανάμεικτο ρύζι με λαχανικά 370γρ.: Αυθεντικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας. Η πάπια αναδεικνύεται μέσα στα αρώματα της σάλτσας πορτοκάλι και οι λάτρεις της υποκλίνονται.

· Μοσχαράκι BOURGUIGNON με πουρέ πατάτας 450γρ.: Μοσχάρι σιγοβρασμένο μέσα σε κόκκινο κρασί bordeaux με καρότα και μανιτάρια. Συνοδεύεται με πουρέ πατάτας και, ιδανικά, με κόκκινο γαλλικό κρασί.

· Χειροποίητο CORDON BLUE με πουρέ πατάτας 380γρ.: Φιλέτο κοτόπουλο πανέ γεμιστό με ζαμπόν και τυρί συνοδευόμενο από πουρέ πατάτας και υπέροχη λαχταριστή σάλτσα.

Από τις 4 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείς και εσύ να ταξιδέψεις γευστικά στην Γαλλία και να απολαύσεις έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό γεύσεων μέσα από τα Έτοιμα Γεύματα “ΑΒ youll love”, French Edition, και τη σειρά #worldcuisines με αυθεντικά πιάτα από διεθνείς κουζίνες. Πάντα, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ!

Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φροντίζουμε να σου προσφέρουμε αυτές τις μικρές απολαύσεις που δίνουν χρώμα, γεύση και άρωμα στη ζωή σου, ειδικά τώρα, που τις έχεις περισσότερο ανάγκη. Bon appétit, λοιπόν! Και μην ξεχάσεις να συνδυάσεις το αγαπημένο σου γεύμα με ένα γαλλικό κρασί, που θα βρεις στην πάντα ενημερωμένη κάβα της ΑΒ!

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Μάθε περισσότερα, εδώ.

*Τα Έτοιμα Γεύματα “ΑΒ you’ll love”, French Edition, διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ. Βρες τη λίστα καταστημάτων, εδώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter