Borderlands: Δείτε πρώτοι το τρέιλερ της ταινίας με την Κέιτ Μπλάνσετ (Trailer)

Borderlands: Δείτε πρώτοι το τρέιλερ της ταινίας με την Κέιτ Μπλάνσετ (Trailer)

Το συναρπαστικό τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού «Borderlands» δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία παραγωγής Lionsgate.

Με κόκκινα καρέ μαλλιά στο τρέιλερ του «Borderlands» η Κέιτ Μπλάνσετ, κόβει την ανάσα στις επικίνδυνες σκηνές δράσης.

Στο σενάριο του Ροθ και του Τζόι Κρόμπι η Λίλιθ, «μια διαβόητη παράνομη με μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει απρόθυμα στον πλανήτη της, την Pandora, για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του πιο ισχυρού S.O.B. του σύμπαντος, του Άτλας (Ραμίρεζ).

Κάνοντας συμμαχία με μια αταίριαστη ομάδα έρχονται αντιμέτωποι με εξωγήινα τέρατα και επικίνδυνους ληστές προκειμένου να βρουν και να προστατεύσουν το εξαφανισμένο κορίτσι, το οποίο μπορεί να κρατά το κλειδί για μία ασύλληπτη δύναμη. Η μοίρα του σύμπαντος μπορεί να βρίσκεται στα χέρια τους αλλά θα πολεμήσουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλον».

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Κέβιν Χαρτ, Φλόριαν Μουντεάνου,Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζίνα Γκέρσον, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Έντγκαρ Ραμίρεζ και ο Τζακ Μπλακ που δανείζει τη φωνή του στον Claptrap.

Όπως αναφέρει το Bloody Disgusting η ταινία «Borderlands» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

Νέες ταινίες: Ο Βιμ Βέντερς υμνεί την ομορφιά της ζωής, του Τόκιο και του σινεμά του Γιασουτζίρο Όζου

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν απαντούν στο κουίζ του Variety και γίνονται εξώφυλλο (Video)

Ο Μάρτιν Σκορσέζε βραβεύτηκε με την Χρυσή Άρκτο στην 74η Μπερλινάλε (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter