Βόρεια Κορέα: Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν θα τις συντρίψουμε αδίστακτα

Βόρεια Κορέα: Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν θα τις συντρίψουμε αδίστακτα

Εάν η Ουάσινγκτον επιλέξει να επιτεθεί, οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας «θα συντρίψουν αδίστακτα» τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός της Πιονγιάνγκ, την ώρα που αρμάδα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, με επικεφαλής αεροπλανοφόρο, κατευθύνεται στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

«Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.

Την ίδια ώρα, οι Βορειοκορεάτες, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη ηρεμία, παρά την ελαφρά βροχόπτωση στην Πιονγιάνγκ, αλλά και τις φήμες για το ενδεχόμενο διεξαγωγής μιας νέας πυρηνικής δοκιμής κι ενός επιθετικού πλήγματος από τις ΗΠΑ, άφησαν σήμερα μπουκέτα με λουλούδια κάτω από τα πορτρέτα του θεμελιωτή του καθεστώτος Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Η 105η επέτειος από τη γέννηση του ιδρυτή της χώρας είναι αύριο, 15 Απριλίου και τιμάται στη χώρα ως η «Ημέρα του Ήλιου». Πρόκειται για την πιο σημαντική επέτειο, ενώ το καθεστώς συχνά εκμεταλλεύεται πολιτικά τις επετείους, πραγματοποιώντας επίδειξη στρατιωτικής ισχύος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter