Βόρεια Μακεδονία: Σχεδόν 300 νεκροί και 6.000 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα

Βόρεια Μακεδονία: Σχεδόν 300 νεκροί και 6.000 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα

Σε έξαρση παραμένει η επιδημία του κορονοϊού στη γειτονική χώρα, η οποία έχει καταγράψει 298 θανάτους από τον Covid 19 και 6.209 κρούσματα.

Τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 132 νέα κρούσματα του κορονοϊού, ενώ 12 άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τη νόσο κατέληξαν (ο μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων μέσα σε μία ημέρα, από την εκδήλωση της επιδημίας), σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Τα στατιστικά στοιχεία του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας καταδεικνύουν ότι από τις αρχές του τρέχοντος μηνός έχουν επιβεβαιωθεί 3.986 νέα κρούσματα, ενώ απεβίωσαν 166 ασθενείς. Ο υψηλότερος αριθμός των κρουσμάτων καταγράφηκε την 13η Ιουνίου (197) και ο ανώτατος αριθμός θανάτων ασθενών από κορονοϊό (12) τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Εκλογές στη «σκιά» του Covid-19

Η έξαρση της επιδημίας έχει «επισκιάσει» στην κυριολεξία την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 15 Ιουλίου, καθώς η προσοχή της κοινής γνώμης είναι στραμμένη στην άσχημη επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και ελάχιστοι είναι αυτοί που εκφράζουν ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter