Βουδιστής μοναχός πήγε για διαλογισμό σε προστατευόμενο δάσος και τον σκότωσε λεοπάρδαλη

Ο βουδιστής μοναχός Rahul Walke είχε πάει για διαλογισμό κάτω από ένα δέντρο στο δάσος Ramdegi, στη δυτική Ινδία, όταν μία από τις λεοπαρδάλεις που ζουν στην προστατευόμενη γι αυτές περιοχή του επιτέθηκε και τον σκότωσε.

Ο μοναχός ήταν 35 ετών και μέλος ενός ναού που βρίσκεται μέσα στο δάσος, απομακρύνθηκε όμως για να διαλογιστεί στη φύση, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις που έχουν κάνει στους μοναχούς οι υπεύθυνοι του δάσους, στο οποίο ζουν περισσότερες από 80 λεοπαρδάλεις, αλλά και άλλα ζώα.

Άλλοι δύο μοναχοί που ήταν μαζί του για διαλογισμό κατάφεραν να ξεφύγουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία η οποία και ανακάλυψε το πτώμα.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για περιοχή προστασίας των υπό εξαφάνιση λεοπαρδάλεων, τώρα οι αρχές σκοπεύουν να κυνηγήσουν και να παγιδεύσουν αυτήν που επιτέθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.