Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κατά περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας: «Σπέρνει τον πανικό ο Κασαπίδης»

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κατά περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας: «Σπέρνει τον πανικό ο Κασαπίδης»

Σάλος προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος προέτρεψε τους κατοίκους να… βάλουν έναν κήπο διότι τον χειμώνα είναι πιθανό να… πεινάσουν.

Θέση για τις δηλώσεις Κασαπίδη πήραν οι Καλλιόπη Βέττα, Θεοπίστη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία, σημειώνοντας τα εξής:

«Με έκπληξη ακούσαμε τον περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη να προτρέπει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας «Τώρα φροντίστε να βάλετε ένα κήπο, πέντε κότες, να υπάρχει μια αυτάρκεια” γιατί όπως τονίζει «Μετά το καλοκαίρι αν δεν προλάβουμε την καλλιεργητική περίοδο, θα έχουμε έλλειψη τροφίμων το χειμώνα, πιθανόν να πεινάσουμε κιόλας».

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό τον καλούμε να μας ενημερώσει αν έχει σχετικά στοιχεία από την κυβέρνηση – η οποία μιλάει για επάρκεια αγαθών – και να τα δημοσιοποιήσει. Τέτοιου είδους δηλώσεις στέλνουν λάθος μηνύματα και πανικοβάλλουν την κοινωνία.

ΥΓ: Και επειδή έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα παρακαλούμε τον κ. Περιφερειάρχη για μία διευκρίνηση. Οι κότες να είναι αυγοπαραγωγής ή κρεοπαραγωγής;»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter