Βουλευτές της ΝΔ διαμαρτύρονται ομαδικά στο Μαξίμου για την κάλυψη της Μενδώνη από τον Μητσοτάκη

Βουλευτές της ΝΔ διαμαρτύρονται ομαδικά στο Μαξίμου για την κάλυψη της Μενδώνη από τον Μητσοτάκη

Καταιγισμός εξελίξεων εντός της Νέας Δημοκρατίας καθώς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τηλεφωνούν -ακόμα και ομαδικά- από το καφενείο της Βουλής κυρίως στον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, εκφράζοντας τα παράπονά τους για τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Λίνα Μενδώνη που όπως αναφέρουν μεταφράζεται στην κοινή γνώμη ως στήριξη προς τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αποδέκτης των περισσότερων τηλεφωνημάτων είναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρηματολογεί απλώς λέγοντας πως μια πιθανή αποπομπή της Λίνας Μενδώνη θα σήμαινε ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εκκλήσεις ωστόσο δεν εισακούονται από το Μέγαρο Μαξίμου με τους κυβερνητικούς βουλευτές να αναφέρουν πως το διακύβευμα είναι να χάνει η ΝΔ από αυτή την υπόθεση αυτή η οποία στην κοινή γνώμη φαίνεται πως σχετίζεται -μέσα από τις επιλογές του κόμματος- με το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά με τον πρωθυπουργό.

Σε μία των περιπτώσεων μάλιστα ομαδικά βουλευτές από το καφενείο της Βουλής κάλεσαν στον Μαξίμου προειδοποιώντας πως το ομαδικό τηλεφώνημα είναι μόνον μια αντίδραση καθώς υπάρχει κίνδυνος να γενικευτεί εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και στα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

«Πετάξτε την γιατί θα το πληρώσουμε» προειδοποιούν σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές, στέλνοντας το καθαρό τους μήνυμα προς του Μαξίμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter