Βουλευτής – έκπληξη παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο

Βουλευτής – έκπληξη παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων εθεάθη στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ προκαλώντας -εκτός από έκπληξη- ψιθύρους για τα αίτια και το συμβολισμό της παρουσίας του.

Έκπληκτο παρουσιάστηκε στο καφενείο της Βουλής μέλος της πλειοψηφίας με γνώση και εμπειρία στα της Ένωσης Κεντρώων όταν ανάμεσα στους παρόντες κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο, στο Βελλίδειο αντίκρισε βουλευτή του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Όπως αφηγήθηκε, πλησίασε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και τον ρώτησε σε έντονο ύφος για τους λόγους που δίνει το «παρών» στην ομιλία του πρωθυπουργού, καθώς δεν είθισται μέλη άλλων κομμάτων να παρευρίσκονται και κυρίως να ζητούν πρόσκληση σε ομιλίες άλλων πολιτικών αρχηγών και δη πρωθυπουργών όταν δεν πρόκειται για τον επικεφαλής του κόμματός τους.

«Άσε με, έχω δουλειά» φέρεται να απάντησε κοφτά ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μέλους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Απ’ ό,τι φαίνεται, μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να έχει επιλέξει την στρατηγική της έντασης κατά της κυβέρνησης, ωστόσο, στο «φως» έρχονται παρεκκλίνουσες πρακτικές από μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας ή τουλάχιστον ως τέτοιες γίνονται αντιληπτές μέχρι να διευκρινιστούν. Σε κάθε περίπτωση, μένει να αποσαφηνιστεί αν ο βουλευτής του κόμματος του κ. Λεβέντη παραβρέθηκε απλά και μόνο για να ακούσει τις τοποθετήσεις ή για άλλους πολιτικούς σκοπούς. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter