Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης τάχθηκε κατά του ρατσισμού!

Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης τάχθηκε κατά του ρατσισμού!

Μάλλον θα αγνοεί τις απόψεις του Κυριάκου Βελόπουλου για το προσφυγικό/μεταναστευτικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλιάρδος.

«Ο φασισμός, ο ρατσισμός, ο ναζισμός και ο αντισημιτισμός είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια χώρα, τόσο για την ίδια όσο και για τις άλλες» είπε από το βήμα της Ολομέλειας ο Β. Βιλιάρδος, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τη ρατσιστική ρητορική του προέδρου του κόμματος στο οποίο ανήκει.

Μάλιστα, ο βουλευτής Επικρατείας με την Ελληνική Λύση το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κρίνοντας πως «δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος -με τη σωστή έννοια της λέξης- που να μην καταδικάζει τέτοιου είδους εγκληματικά φαινόμενα».

Αν και περιττεύει η τεκμηρίωση περί του ρατσιστικού περιεχομένου όσων κατά καιρούς εκστομίζει ο Κυρ. Βελόπουλος κατά προσφύγων και μεταναστών, υπενθυμίζεται ενδεικτικά ότι ο πρόεδρος του πέμπτου κατά σειρά κόμματος της Βουλής είναι ο εμπνευστής του παραλογικού όρου περί «λαθροεισβολέων» που πρέπει να «μεταφερθούν σε ξερονήσια».

Για την ιστορία, στο στόχαστρο του τηλεπωλητή κηραλοιφών και επιστολών του Ιησού είχε βρεθεί τον περασμένο Ιούλιο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Ελληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί…», είχε αναρτήσει στο Twitter.

Το tweet:

Ευλόγως εγείρεται το ερώτημα: Δεν είναι «εγκληματικά φαινόμενα» κ. Βιλιάρδε οι ρατσιστικές τοποθετήσεις του Κυρ. Βελόπουλου;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter