Βουλευτής της ΝΔ επικροτεί τη χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

Βουλευτής της ΝΔ επικροτεί τη χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

Ακολουθώντας πιστά το δόγμα «νόμος και τάξη», ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος δεν βλέπει… κανένα πρόβλημα στη χρήση πλαστικών σφαιρών από την ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Κουκάκι.

Ο βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης και πρώην γενικός γραμματέας συντονισμού επί κυβέρνησης Σαμαρά, παραχώρησε δηλώσεις στο Radio North 98, ξεκαθαρίζοντας το ότι αποδέχεται πλήρως τη χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία, παρά τη γενική κατακραυγή που έχει σημειωθεί.

«Προφανώς!»,ήταν η απάντηση του βουλευτή Βαρτζόπουλου στην ερώτηση για τις πλαστικές σφαίρες, με τον ίδιο να σημειώνει στη συνέχεια: «Πρόκειται για την προστασία της εννόμου τάξεως, που είναι η προστασία της περιουσίας και της υγείας των πολιτών από αυτούς οι οποίοι την επιβουλεύονται, την ενοχλούν ή την τραυματίζουν. Ή κλέβουν ή σκοτώνουν».

«Οι πλαστικές σφαίρες χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην γίνεται εδώ», τόνισε και στη συνέχεια… επέκρινε και την ΕΛ.ΑΣ διότι στην ανακοίνωσή για τα όσα συνέβησαν στο Κουκάκι της διέκρινε… απολογητικό ύφος: «Δεν μου άρεσε το ύφος της ανακοίνωσης της αστυνομίας επειδή ήταν απολογητικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει η ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας να απολογείται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter