Βουλευτής της ΝΔ «έσπασε» την καραντίνα για… γήινες ανοιξιάτικες αποδράσεις (εικόνες)

Βουλευτής της ΝΔ «έσπασε» την καραντίνα για… γήινες ανοιξιάτικες αποδράσεις (εικόνες)

Την ίδια ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε λεκτικές επιθέσεις στον γραμματέα του Μέρα25 Γιάνη Βαρουφάκη για τη μετάβασή του στην Αίγινα, λέγοντας ότι κανένας άλλος βουλευτής από τους 300 δεν έχει «σπάσει» την καραντίνα, στο χωριό Γέρμας της Καστοριάς έκοβε βόλτες ένας βουλευτής της ΝΔ.

Όπως ανακοίνωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας επισκέφτηκε το αγρόκτημα του φίλου του Φώτη Τσόπρα στο χωριό Γέρμα αφού ήταν μια παλαιότερη «υπόσχεσή του».

Με ιδιαίτερα ποιητικό ύφος, ο κ. Τζηκαλάγιας περιγράφει την επίσκεψή του στο αγρόκτημα ενώ συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφίες του ίδιου να «σπάει» επιδεικτικά τους αυστηρούς κανόνες περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν επιβληθεί σε όλη τη χώρα, αλλά με ιδιαίτερη ένταση στην Καστοριά λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί.

Μάλιστα, στο σύντομο «ανοιξιάτικο» άρθρο του, ο βουλευτής της ΝΔ δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά στο θέμα του κορονοϊού υποκρινόμενος μάλλον πως δεν υπάρχει ούτε ο κορονοϊός ούτε η καραντίνα.

Μια έμπρακτη και άμεση διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα λοιπόν, από τον βουλευτή της ίδιας της ΝΔ που μάλλον δεν τον άφησε και πολύ ικανοποιημένο. Ίσως βέβαια ο κ. Τζηκαλάγιας να μπορέσει να τον «γλυκάνει» με λίγη μαρμελάδα γκότζι μπέρι…

«Το σημερινό ανοιξιάτικο ηλιόλουστο πρωινό Σάββατο του Λαζάρου, πραγματοίησα μία από καιρό υπόσχεσή μου.

Επισκέφθηκα το αγρόκτημα του φίλου μου Φώτη Τσόπρα.Σε μία πανέμορφη περιοχή κοντά στον Γέρμα όπου οι πρόγονοί του είχαν αγροτοκτηνοτροφική μονάδα,εδώ και έξι χρόνια με πολύ μεράκι και μόχθο μαζί με τα παιδιά του έφτιαξε ένα εκπληκτικό αγρόκτημα.Φύτεψε και παράγει γκότζι-μπέρι,κράνα, μύρτιλα,τσάπουρνα,καστανιές,καρυδιές. Παράγει βιολογικές αντιοξειδωτικές μαρμελάδες,χυμούς αλλά και φρέσκους καρπούς.Τον συγχαίρω θερμά και δεσμεύομαι για ολόπλευρη υποστήριξη από εμένα και την κυβέρνηση, αυτού και κάθε παρόμοιας ελπιδοφόρας προσπάθειας», αναφέρει στην ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής.

Δείτε τις εικόνες που ανάρτησε ο ίδιος:



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter