Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε επέκταση ωραρίου των καταστημάτων λόγω… ΠΑΟΚ

Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε επέκταση ωραρίου των καταστημάτων λόγω… ΠΑΟΚ

Συνέβη κι αυτό! Ο βουλευτής Καστορίας της ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας, έκανε πρόταση προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για κατ’ εξαίρεση επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ.

Στη δήλωσή του, ο βουλευτής Καστορίας της ΝΔ αιτιολογεί την πρότασή του προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στην πιθανότητα… παράτασης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα για τη φάση των πλέι οφ του Champions League.

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας εξέφρασε την… αγωνία του καθώς σε περίπτωση παράτασης, η αναμέτρηση θα λήξει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα γεγονός που θα δημιουργήσει πρόβλημα στα καταστήματα τα οποία θα προβάλλουν το παιχνίδι και είναι υποχρεωμένα, βάσει περιορισμών να κλείσουν εκείνη την ώρα.

Μάλιστα, ο γαλάζιος βουλευτής χρησιμοποιεί τη φράση «κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν», για να δικαιολογήσει την πρότασή του προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας λόγω της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ!

Η δήλωση του Ζήση Τζηκαλάγια:

Σήμερα στις 22:00 ο ΠΑΟΚ δίνει έναν τελικό για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή. Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που θα καθυστερήσει την λήξη, ενδεχομένως να δημιουργηθεί ζήτημα στους χώρους μετάδοσης με τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου ,που εκείνη την ώρα λειτουργεί έντονα και η συναισθηματική φόρτιση ενός αγώνα. Για αυτόν τον λόγο και στην λογική του ‘κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν’ ΠΡΟΤΕΙΝΑ στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την κατ εξαίρεση για σήμερα επέκταση ωραρίου κατά μία ώρα. Καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter