Βουλευτής του Μητσοτάκη παραδέχεται το φακέλωμα πολιτών από τη Νέα Δημοκρατία (Video)

Βουλευτής του Μητσοτάκη παραδέχεται το φακέλωμα πολιτών από τη Νέα Δημοκρατία (Video)

Και όμως! Η Νέα Δημοκρατία, μέσω του βουλευτή της Γιάννη Καλλιάνου παραδέχεται το «φακέλωμα» πολιτών κάτι που τουλάχιστον επισήμως είχαμε να δούμε από την Μεταπολίτευση.

Σε συνέντευξή του στο Kontra o Γιάννης Καλλιάνος παραδέχθηκε ότι έλαβαν non paper από τη Νέα Δημοκρατία (όπως και οι όλοι οι βουλευτές του κόμματος) με οδηγίες για το πως θα στοχοποιήσουν τον 29χρονο που ξυλοκοπήθηκε στην Νέα Σμύρνη με στόχο βέβαια να αντιστρέψουν το κακό κλίμα μετά το ξύλο και τη χρήση πτυσσόμενων γκλομπ κατά ανυποψίαστων πολιτών.

«Μέσα στο non-paper υπήρχαν τα στοιχεία αυτού του παιδιού», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ. 

Επισήμως δηλαδή παραδέχονται πως φτιάχνουν φακέλους σε όσους συμμετέχουν σε πορείες και προφανώς σε όσους προχωρούν σε προσαγωγές και μάλιστα χρησιμοποιούν τα στοιχεία αυτά για κομματικό αποπροσανατολισμό.

Ο ίδιος όμως ο Γιάννη Καλλιάνος διαχωρίζει τους πολίτες σε «οικογενειάρχες» και σε μια άλλη αδιευκρίνιστη κατηγορία που μάλλον αφορά όσους διαδηλώνουν ή έχουν αριστερή ιδεολογία.

Προφανώς για τη Νέα Δημοκρατία η δεύτερη κατηγορία δεν έχει «οικογένειες» και η άσκηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους: άποψη, διαδήλωση, απεργία είναι κατακριτέα!

Ο ίδιος για να μετριάσει την αίσθηση διαχωρίζει τη θέση του από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη (που αποκάλυψε το όνομα και την ιδεολογία του πολίτη) λέγοντας πως ο ίδιος δεν θα το έκανε.

Ωστόσο παραμένει το γεγονός ότι διατηρούνται φάκελοι πολιτών προς εκφοβισμό, για κομματική χρήση και για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, κάτι που έχουμε να δούμε από την εποχή της χούντας!

Οπότε, δεν έχουμε καμία απορία γιατί έγινε γνωστό το όνομα του ανυποψίαστου πολίτη και όχι τα ονόματα των αστυνομικών που έδειραν τους πολίτες!

Η αντίληψη αυτή βέβαια είναι απόλυτα αντιληπτή για μια Νέα Δημοκρατία όπου επιθυμεί πολίτες πρόβατα χωρίς άποψη και θέση.

Η Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο απόσπασμα εν έτει 2021! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter