Βούλγαρης για Ινδαρέ: Αδιανόητο αυτό που συνέβη

Βούλγαρης για Ινδαρέ: Αδιανόητο αυτό που συνέβη

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Παντελής Βούλγαρης, τοποθετήθηκε το πρωί της Πέμπτης σχετικά με τη σύλληψη του Δημήτρη Ινδαρέ από την αστυνομία στο Κουκάκι.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», ο Παντελής Βούλγαρης χαρακτήρισε ως κίνηση από άλλα χρόνια το «να εμφανίζονται σπίτι σου άνδρες με στολές», δηλώνοντας έκπληκτος για το γεγονός πως κλήθηκε να μιλήσει στο ραδιόφωνο για τον φίλο του, Δημήτρη Ινδαρέ, με την αιτιολογία της σύλληψής του σκηνοθέτη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Πέμπτης.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα μίλαγα ποτέ στο ραδιόφωνο για τον Δημήτρη Ινδαρέ, επειδή έχει συλληφθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας: «Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Ενημερώθηκα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την γυναίκα του για το τι συνέβη και το θεωρώ αδιανόητο αυτό που έγινε. Η σύζυγός του με διαβεβαίωσε ότι ο ένας γιος τους, που σπουδάζει στην Πάτρα, είχε γυρίσει πριν από δυο ημέρες στην Αθήνα. Η σύζυγός του, είναι μια γυναίκα ψύχραιμη και με διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά τους δεν έχουν καμία σχέση με την κατάληψη».

Τέλος, σχολίασε τα εξής: «Είναι ασύλληπτο να έχει συλληφθεί αυτός και τα παιδιά του. Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητηθεί για να του συμπαρασταθώ»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter