Βουλή: Ανακλήθηκε οριστικά ο διορισμός της Ζαρούλια

Η Ελένη Ζαρούλια.

Ο πρόεδρος της Βουλής,  Κώστας Τασούλας υπέγραψε την ανάκληση του διορισμού της Ελένης Ζαρούλια. 

Μετά την εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος της Βουλής θα διαβιβάσει στον εισαγγελέα φάκελο με τον οποίο θα ζητά την ποινική αξιολόγηση για όποιο αδίκημα τυχόν έχει τελέσει η Ελένη Ζαρούλια κατά την υποβολή των δικαιολογητικών της στη Βουλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει ότι ο διορισμός της Ελένης Ζαρούλια ήταν από την αρχή παράνομος και ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα η υπεύθυνη δήλωση που εκείνη προσκόμισε βεβαιώνοντας ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα με τελεσίδικο βούλευμα, όπως προβλέπει ο νόμος για τον διορισμό μετακλητών στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Βουλής, αναμένεται να ζητήσει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί ο λόγος που οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έλεγξαν τα όσα ανέγραψε η Ελένη Ζαρούλια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.