Βουλή: Η απάντηση Βούτση στην εξύμνηση του δικτάτορα Παπαδόπουλου από την Χ.Α.

Βουλή: Η απάντηση Βούτση στην εξύμνηση του δικτάτορα Παπαδόπουλου από την Χ.Α.

Τον πραξικοπηματία Γ. Παπαδόπουλο εξύμνησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Β. Καρακώστας, με τον πρόεδρο της Βουλής να του υπενθυμίζει τις παρανομίες της χούντας αλλά και τον ψευδεπίγραφο τρόπο με τον οποίο ο δικτάτορας «εκλέχτηκε» Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Ο μοναδικός μέχρι σήμερα εκλεγμένος απευθείας από το λαό, μέσω δημοψηφίσματος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος» είπε το μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης στην Ολομέλεια, με τον Νίκο Βούτση να παίρνει το λόγο για να απαντήσει αναλόγως.

«Δεν θέλω να περάσει ασχολίαστο στη συνεδρίαση ότι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσα στη χούντα» είπε ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι έχουν τεθεί απολύτως παράνομες όλες οι πράξεις της επταετίας, για να μην αναφερθώ και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διεξαγωγή εκείνου του ψευδεπίγραφου δημοψηφίσματος μετά το δήθεν βασιλικό πραξικόπημα.

»Αυτά είναι γνωστά ιστορικά γεγονότα και αποτελεί απύθμενο θράσος, τις ημέρες μάλιστα που γιορτάζουμε και τιμάμε, όλη η χώρα και ιδιαίτερα η νεολαία, την εξέγερση του Νοέμβρη, από το βήμα της Βουλής να γίνεται η αποθέωση του δικτάτορα Παπαδόπουλου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter