Βουλή: Κατατέθηκε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός ελέω πανδημίας

Με τη μορφή τροπολογίας κατατέθηκε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός από το υπουργείο Οικονομικών και συμπεριλήφθηκε στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που αναμένεται να ψηφιστούν σήμερα, Πέμπτη, στην Ολομέλεια.

«Αύξηση πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Οικονομικών και ειδικότερα του ειδικού φορέα «Γενικές Κρατικές Δαπάνες», προκειμένου να χρηματοδοτηθούν μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού», είναι ο τίτλος της τροπολογίας, η οποία προβλέπει την αύξηση του ορίου δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού κατά 5 δισ. ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τη δέσμη μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκαλεί η πανδημία.

Δείτε τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.