Βουλή: Με 158 «ναι» πέρασε ο προϋπολογισμός του 2020

Βουλή: Με 158 «ναι» πέρασε ο προϋπολογισμός του 2020

«Πέρασε» ο προϋπολογισμός του 2020 έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή. 158 βουλευτές τον υπερψήφισαν, ενώ 139 ήταν τα «όχι».

Νωρίτερα, στην τοποθέτησή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ως «απάτη», αναδεικνύοντας την ταξική μονομέρειά του αλλά και τη φιλελεύθερη ιδεοληψία του: «Είναι προϋπολογισμός ταξικής μονομέρειας, νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας, αλλά και απάτης. Κορωνίδα μιας σειράς από απάτες που χαρακτηρίζουν τη ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη, προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά. Απάτες που όσο κι αν ωραιοποιούνται και συγκαλύπτονται από τη συστοιχία των φιλικών τους ΜΜΕ, γίνονται όλο και πιο φανερές στην κοινή γνώμη. Ακόμα και στους συντηρητικούς πολίτες που στήριξαν εκλογικά τη ΝΔ», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο προϋπολογισμός του 2020: «Ανακουφίζει την μεσαία τάξη και φροντίζει τους ασθενέστερους με ένα οργανωμένο πρόγραμμα μείωσης των φόρων. Αλλά και δημιουργεί ζωτικό χώρο ανάπτυξης και παραγωγής νέου πλούτου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter