Βουλή: Με την διαδικασία του επείγοντος η συμφωνία

Με την διαδικασία του επείγοντος θα ψηφιστεί στην Βουλή το νομοσχέδιο που θα αποτυπώνει την συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους δανειστές.

Το χρονοδιάγραμμα ψήφισης του νομοσχεδίου – σύμφωνα με πληροφορίες από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής – έχει ως εξής: Με δεδομένο ότι θα κατατεθεί στην Βουλή στις 10 του μήνα η επεξεργασία του στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή θα γίνει στις 11 και 12 του μήνα. ‘Ετσι θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στην ολομέλεια της Βουλής στις 15 -16 Μαίου με εναλλακτική ημερομηνία τις 17 Μαίου.

Να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την διαδικασία του «κατεπείγοντος» αυτή που επιλέχθηκε προβλέπει σύντμηση και όχι απάλειψη των απαιτούμενων διαδικασιών για την ψήφιση ενός νομοσχεδίου.​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.