Βουλή: Νέο άδειασμα Θεοδωρικάκου στην Κεραμέως

Βουλή: Νέο άδειασμα Θεοδωρικάκου στην Κεραμέως

Υπέρ του διαλόγου με τους μαθητές που προχώρησαν σε καταλήψεις τάχθηκε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από την τιμωρητική και αδιάλλακτη στάση της Νίκης Κεραμέως.

Ένα ακόμα άδειασμα επιφύλασσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην υπουργό Παιδείας μετά τη διανομή δωρεάν μασκών για τους μαθητές, διαδικασία με την οποία διαφωνούσε η Νίκη Κεραμέως.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο υπουργός Εσωτερικών είπε: «Θα ήθελα να απευθύνω ένα κάλεσμα προς τα παιδιά μας να μπουν στον δρόμο του διαλόγου, της συζήτησης και της συνεργασίας και εκεί να διοχετεύσουν τη διεκδίκησή τους, η οποία επαναλαμβάνω ότι είναι θεμιτή. Τόνισε δε ότι «είμαστε από την ίδια πλευρά του λόφου. Δεν είμαστε απέναντι».

Εν συνεχεία, έστειλε μήνυμα όχι μόνο προς τους μαθητές, αλλά και προς την ίδια την υπουργό Παιδείας. «Γι’ αυτό θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Αυτή η κυβέρνηση ακούει τους μαθητές, ακούει τους δασκάλους και τους καθηγητές» υποστήριξε, με το μήνυμά του να βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με την άκαμπτη Ν. Κεραμέως και την αντισυνταγματική και αντιεκπαιδευτική της απόφασης για εξαίρεση από την τηλεκπαίδευση των παιδιών που συμμετέχουν σε καταλήψεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter