Βουλή: Ο Χρήστος Ράμμος νέος πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών

Τον επίτιμο αντιπρόεδρο του ΣτΕ, Χρήστο Ράμμο, επέλεξε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη θέση του προέδρου της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Ποιες οι προτάσεις της Βουλής προς το υπουργικό συμβούλιο αναφορικά με τις τρεις θέσεις αντιπροέδρων του ΣτΕ.

Η Διάσκεψη των Προέδρων επέλεξε με ευρεία πλειοψηφία 4/5 τον Χρ. Ράμμο, με τον επίτιμο αντιπρόεδρο του ΣτΕ να ορίζεται νέος πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Ως προς τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων του ΣτΕ, η Διάσκεψη των Προέδρων προτείνει στο υπουργικό συμβούλιο τους εξής: Κωνσταντίνο Κουσούλη, Ευαγγελία Νίκα, Δημήτρη Μακρή, Παναγιώτα Καρλή και Γεώργιο Τσιμέκα.

Κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών από τον πρόεδρο της Βουλής, ο Ν. Βούτσης απάντησε πως δεν γνωρίζει το πότε η Βουλή θα πάει σε θερινά τμήματα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «ημέρα Δημοκρατίας» την ερχόμενη Κυριακή, καθώς εκτίμησε ότι θα υπάρχει αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με παλαιότερες ευρωεκλογές λόγω του ότι θα διεξαχθούν ταυτοχρόνως και οι αυτοδιοικητικές. «Μπορεί να φθάσει και το 60% το άθροισμα του δικομματισμού» προέβλεψε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.