Βουλή: Προκηρύξεις στην αίθουσα της Ολομέλειας πέταξαν νεολαίοι της ΛΑΕ (Photos)

Βουλή: Προκηρύξεις στην αίθουσα της Ολομέλειας πέταξαν νεολαίοι της ΛΑΕ (Photos)

«Το προεδρείο δεν επιθυμεί τη δίωξη των προσαχθέντων της Λαϊκής Ενότητας», ενημέρωσε τους Δημήτρη Στρατούλη και Θανάση Πετράκο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, σε συνομιλία που είχε πριν από λίγο μαζί τους.

Νωρίτερα, τρία άτομα, που δήλωσαν μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας, πέταξαν αντιμνημονιακές προκηρύξεις από τα θεωρεία, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Εκείνη την ώρα, στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.  

«7 χρόνια-4 Μνημόνια. Το δικό μας survivor: Δουλειά την Κυριακή-Φόροι- Κομμένα: συντάξεις-μισθοί. Ανεργία. Ξενιτιά. Αρπαγή των σπιτιών μας. Ξεπούλημα της χώρας. Αυτή η συμφωνία μάς στέλνει Γερμανία! Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ!!!», έγραφε η προκήρυξη που έριξαν οι νεολαίοι της Λαϊκής Ενότητας στην Ολομέλεια την ώρα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ.

Η ίδια προκήρυξη αναφέρει επίσης ότι «τα νέα μέτρα προβλέπουν να χάνεται 1 μισθός και 2 συντάξεις και τα αντίμετρα της κυβέρνησης προβλέπουν δωρεάν ένα μνημόσυνο και 2 τρισάγια» – λεζάντα που συνοδεύει ένα σκίτσο με δύο ηλικιωμένους. 

Αμέσως κλήθηκαν και επενέβησαν οι άνδρες της φρουράς, που απομάκρυναν τους νεαρούς από τα θεωρεία και η ομιλία του κ. Μητσοτάκη συνεχίστηκε κανονικά. Σε δημοσιογράφους που τους πλησίασαν, είπαν ότι τα «επτά χρόνια είναι αρκετά» και αυτό ανέφεραν στα χαρτιά που πέταξαν στην Ολομέλεια. «Είμαστε άνεργοι», είπαν και σημείωσαν ότι για τους λόγους της πράξης του θα εκδοθεί ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter