Βουλή: Προκλητική Χρυσή Αυγή – Παραλήρημα Λαγού στην Ολομέλεια, απειλές Κασιδιάρη κατά Τσακνή στην Επιτροπή Θεσμών

Βουλή: Προκλητική Χρυσή Αυγή – Παραλήρημα Λαγού στην Ολομέλεια, απειλές Κασιδιάρη κατά Τσακνή στην Επιτροπή Θεσμών

Νέες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. Ο βουλευτής της Γιάννης Λαγός προκάλεσε με ένα ακόμη εθνικιστικό παραλήρημα, την αντίδραση όλων των πτερύγων της Βουλής, ενώ στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο Ηλίας Κασιδιάρης απείλησε τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

«Αφήνετε τους παρακρατικούς να κάνουν παρέλαση με όπλα στα Εξάρχεια», δήλωσε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Λαγός, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν κάνει συλλήψεις για τις επιθέσεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στην συνέχεια επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, λέγοντας: «Ποιος είναι αυτός ο άθεος ο Μπαλαούρας, ο αστείος που θα μιλήσει για το Άγιο Φως;» αναφερόμενος σε δηλώσεις του βουλευτή για την συγκεκριμένη τελετή.

Τόσκας: Είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών ας μην μιλούν, ό νόμος θα εφαρμοστεί

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα ,που σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τους καλώ να κλειστούν στον ντουλάπι της ιστορίας. Είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών και δεν πρέπει να μιλούν», ενώ πρόσθεσε πως, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο νόμος θα εφαρμοστεί και θύμισε ότι στελέχη της Χ.Α. έχουν ήδη οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή, άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, τοποθετούμενος στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, απειλούσε με δικαστική δίωξη τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, με το αιτιολογικό ότι δεν παίρνει μέτρα για την άρνηση των εργαζομένων στην ΕΡΤ να καλύπτουν τις δραστηριότητες της Χ.Α. Θυμίζουμε ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει δηλώσει ότι θα εξαγγέλλει απεργία κάθε φορά που θα τίθεται τέτοιο θέμα.

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δ.Τσακνή. «Τι θέλετε; Να σας φοβηθώ;», δήλωσε, ενώ σχολιάζοντας τις αναφορές του Ηλ.Κασιδιάρη περί διώξεων της Χ.Α, πρόσθεσε: «Να σας πω εγώ τι έχω υποστεί επί Χούντας;» και τον κατηγόρησε για τηλεοπτικό σόου.​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter