Βουλή: Την Τετάρτη κατατίθεται και στις 18 Δεκεμβρίου ψηφίζεται ο κρατικός προϋπολογισμός

Το χρονοδιάγραμμα των σχετικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών αναφορικά με τη συζήτηση και ψηφοφορία επί του κρατικού προϋπολογισμού συναποφασίστηκε κατά τη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου θα παραδοθεί ο κρατικός προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2019 στον πρόεδρο της Βουλής, χωρίς να περιλαμβάνεται -σύμφωνα με τα θετικά μηνύματα από τις Βρυξέλλες- η περικοπή της προσωπικής διαφοράς για τους συνταξιούχους.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει και ο σχετικός διάλογος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. 

Έπειτα, σε πέντε συνεχόμενες συνεδριάσεις ο προϋπολογισμός θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και αναμένεται να ψηφιστεί - ως είθισται - τα μεσάνυχτα της πέμπτης και τελευταίας συνεδρίασης στις 18 Δεκεμβρίου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.