Boυλιαγμένη: Άγρια «γκάζια» και τρομακτικό τροχαίο με δύο ΙΧ και μία μοτοσικλέτα (Video)

Boυλιαγμένη: Άγρια «γκάζια» και τρομακτικό τροχαίο με δύο ΙΧ και μία μοτοσικλέτα (Video)

Μπορεί η ΕΛΑΣ και τα ΜΑΤ να… συνωστίζονται στις πλατείες του κέντρου της Αθήνας διώχνοντας τη νεολαία των φτωχών περιοχών που δεν έχουν άλλες οδούς «διαφυγής» και διασκέδασης, αλλά στα νότια προάστια της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας φαίνεται πως κάνει τα «στραβά μάτια».

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το φαινόμενο των «γκαζιάρικων» οχημάτων με τους ανεγκέφαλους οδηγούς τους να πιάνουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες και σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλούν απίστευτα και ενίοτε θανατηφόρα τροχαία, με την Τροχαία να είναι παντελώς απούσα; Όπως χθες βράδυ, στα γνωστά Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, όπου η παραλιακή λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου μετατράπηκε , για μια ακόμη φορά, σε… πίστα αγώνων με δεκάδες νέους και νέες να… στήνονται και να απολαμβάνουν το «θέαμα».

Στο παρακάτω βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στο «πέταλο» με μεγάλη ταχύτητα, αδιαφορώντας πλήρως για τους διερχόμενους οδηγούς και αναβάτες από το αντίθετο ρεύμα. Αναπόφευκτα, το όχημά του ξεφεύγει στο αντίθετο ρεύμα, την ώρα που διέρχεται ένα Ford Fiesta και για πολύ λίγο αποφεύγεται η μοιραία σύγκρουση καθώς την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τα δύο αυτοκίνητα τρακάρουν πλαγιομετωπικά. Από τον εξοστρακισμό, το Fiat χτυπά και μία διερχόμενη μηχανή, με δύο αναβάτες, και καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, αλλά και τους διερχόμενους ανεγκέφαλους οδηγούς.

Τελικά από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κάποιες αμυχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter