Βούλτεψη: Έχει έρθει και κυκλώνας! Δηλαδή, τι άλλο;

Βούλτεψη: Έχει έρθει και κυκλώνας! Δηλαδή, τι άλλο;

«Έχει έρθει και κυκλώνας! Δηλαδή, τι άλλο;» αναφώνησε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη προσκεκλημένη σήμερα του Alpha 98,9.

Αλλά προς Θεού, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Φυσικά και δεν φταίει η κυβέρνηση για τον κυκλώνα, όπως και δεν φταίει για τίποτε άλλο. Ούτε για την αντιμετώπιση της Οικονομίας, της πανδημίας, της ανεργίας, των εθνικών θεμάτων.

Για όλα αυτά θα έφταιγε η κυβέρνηση, αν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ!

Αντίθετα η κυρία Βούλτεψη σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις δεν βλέπει μια απογοήτευση των πολιτών από την κυβέρνηση αλλά μια κόπωση της κοινωνίας.

«Υπάρχει μία κόπωση σε όλους μας. Μαζί με τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι πολλοί δεν δούλεψαν σε αυτές τις συνθήκες και ζουν στον ορό ουσιαστικά και θα συνεχίσουν απ’ ό,τι φαίνεται, για κάποιους μήνες», λέει η ίδια χωρίς να αγγίξει το γεγονός πως η κυβέρνηση απλά δεν στήριξε την εργασία.

«Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα είναι πρωτόγνωρη, ποτέ δεν είχε τόσες παράλληλες κρίσεις, ούτε και σε καιρό πολέμου», είπε για να συμπληρώσει:

«Μεταναστευτικό, επίθεση στα βόρεια σύνορα, απειλή πολέμου, κορονοϊός, ύφεση…», σχολίασε η κ. Βούλτεψη, επισημαίνοντας «έχει έρθει και κυκλώνας! Δηλαδή, τι άλλο;».

Μόνον που γι αυτά υπάρχουν οι κυβερνήσεις, για να προβλέψουν, να προλάβουν, να αντιμετωπίσουν…

Όχι για να κάνουν διακοπές! 

Η κυβέρνηση ωστόσο για μια σειρά θεμάτων έχει την κρυφή της ατζέντα:

Για το ασφαλιστικό, το χαρτί του Πινοσέτ.

Για την Υγεία το άνοιγμα προς τους ιδιώτες.

Όπως και για την Παιδεία, λες και ο κόσμος έχει χρήματα για ιδιωτικά σχολεία.

Για τα εθνικά η μυστική διπλωματία και πάει λέγοντας…

Υπό αυτές τι συνθήκες «και τους μάγους του Οζ να είχες, οπωσδήποτε θα είχες λάθη και αστοχίες», συμπλήρωσε η Σοφία Βούλτεψη και «καθάρισε»!

Την ίδια στιγμή ωστόσο που η κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη για την αύξηση των κρουσμάτων, άλλοτε στους νέους, άλλοτε σε όλους, αναφωνεί:

«Ο κόσμος καταλαβαίνει… Τέτοια κρίση, με τόσα φοβερά πλοκάμια».

Προφανώς ο κόσμος καταλαβαίνει, γι αυτό και οι δημοσκοπήσεις ακόμα και με τόσα λεφτά στα ΜΜΕ δεν σας ικανοποιούν πλέον…

Ας πει πάντως κάποιος στην κυρία Βούλτεψη πως είναι στην κυβέρνηση και δεν πρόκειται για «αστοχίες» αλλά για τεράστια πολιτικά λάθη η απλά ταξικές πολιτικές. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter