Βούτσεβιτς στο Eurohoops για την Ευρωλίγκα: «Στο Final Four τα τρία φαβορί και μία έκπληξη» (Video)

Βούτσεβιτς στο Eurohoops για την Ευρωλίγκα: «Στο Final Four τα τρία φαβορί και μία έκπληξη» (Video)

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς μίλησε στον ανταποκριτή του Eurohoops στη Σάρλοτ για το All Star Game του ΝΒΑ, Γιώργο Ευκαρπίδη για την Ευρωλίγκα, την Μπουντούτσνοστ, τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ κάνει τις προβλέψεις του για το Final Four.

Του Γιώργου Ευκαρπίδη

Το φετινό All Star Game ήταν ιστορικό για το Νίκολα Βούτσεβιτς, καθώς ο Μαυροβούνιος σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ έγινε για πρώτη φορά μέρος της μεγάλης γιορτής του ΝΒΑ και στο περιθώριο της πρώτης του All Star συμμετοχής μίλησε στο Eurohoops για την… Ευρωλίγκα!

Ο Μαυροβούνιος μπορεί από το 2011 να είναι μέρος του “μαγικού κόσμου”, αρχικά στους Σίξερς και από το 2012 στους Μάτζικ, αλλά δεν παραλείπει να παρακολουθεί την Ευρωλίγκα και δη την Μπουντούτσνοστ, στην οποία είχε αγωνιστεί το 2011 στο λοκ άουτ, λίγο πριν αρχίσει το όνειρό του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όπως και τον Ερυθρό Αστέρα.

“Βλέπω Ευρωλίγκα… Προσπαθώ να βλέπω όσο μπορώ. Είναι δύσκολο λόγω της διαφοράς ώρας, αλλά παρακολουθώ. Παρακολουθώ τους αγώνες της Μπουντούτσνοστ επειδή έπαιζα εκεί, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα του οποίου είμαι φαν”.

Ποια είναι τα φαβορί για να φτάσουν στο Final Four; “Τα φαβορί και φέτος είναι η Φενερμπαχτσέ που είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ. Δεν ξέρεις ποια από τις τρεις να διαλέξεις. Οσο για την τέταρτη ομάδα, πραγματικά δεν ξέρω. Ας το αφήσουμε για την… έκπληξη”.

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter