Βούτσης για διαρροή ΝΔ: Μακριά από εμένα η αντίληψη του blame game

Βούτσης για διαρροή ΝΔ: Μακριά από εμένα η αντίληψη του blame game

Δεν σήκωσε το γάντι ο πρόεδρος της Βουλής στις αιχμές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του, αρνούμενος το παιχνίδι ευθυνών.

«Σε τέτοια ζητήματα δεν υπάρχει παιχνίδι ευθυνών. Είμαι εντελώς μακριά από μια τέτοια αντίληψη» απάντησε με το ανάλογο μειδίαμα ο Ν. Βούτσης κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών αναφορικά με το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του από τον Κυρ. Μητσοτάκη, όπως φημολογούταν εντόνως στους διαδρόμους της Βουλής.

Προηγουμένως, αναφερόμενος στις διαρροές της ΝΔ περί υποχώρησής του με την κίνηση να μεταθέσει για αύριο τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής λόγω πολλών τροπολογιών, είπε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να προχωρήσει στην άσκηση των προβλέψεων και των προνοιών που δίνει το Σύνταγμα. Εμένα δεν μου διατυπώθηκε καμία απειλή, ούτε τέτοια γνώση έχω, ούτε μου έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο».

Ως προς τις χθεσινές διαρροές με τις οποίες η αξιωματική αντιπολίτευση τον καλούσε να… μην τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνι, ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε: «Εγώ ούτε με γκλίτσες έχω σχέση, ούτε με τσοπάνηδες. Ο καθένας αφήνει το αποτύπωμά του με την συμπεριφορά του».

Για το θέμα που ανέκυψε στην Ολομέλεια σχετικά με τις τροπολογίες, είπε ότι «δεν είναι ευχάριστο ούτε και για εμάς», όμως αναγνώρισε πως έχει μαζευτεί πολύ νομοθετική ύλη, η οποία δεν μπορούσε συζητηθεί στην Ολομέλεια από τις 9 Δεκεμβρίου και έπειτα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter