Βούτσης σε Ποτάμι και ΔΗΣΥ: Εξ αρχής στόχος σας να διαρρεύσουν τα απόρρητα έγγραφα

Βούτσης σε Ποτάμι και ΔΗΣΥ: Εξ αρχής στόχος σας να διαρρεύσουν τα απόρρητα έγγραφα

Την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού να δώσουν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα διαβαθμισμένα έγγραφα που είχε προσπαθήσει διαρρεύσει στην Ολομέλεια της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος επέκρινε ο Νίκος Βούτσης, αποκαλώντας τα δύο κόμματα «έκθετα».

«Με έκπληξη αλλά όχι απορία πληροφορήθηκα ότι τα δύο κόμματα πήραν την ευθύνη να δώσουν αυτά τα έγγραφα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Βουλής και εξήγησε πως «η κατάσταση αυτή δείχνει ότι εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος».

Κατά τον κ. Βούτση, ο στόχος ήταν να προετοιμαστεί το έδαφος και δια του τύπου, ενώ υπερασπίστηκε πλήρως τους χειρισμούς του προεδρείου της Βουλής που έγιναν την επομένη της προσπάθειας του Ανδρέα Λοβέρδου να διαρρεύσει τα εν λόγω έγγραφα. «Η συζήτηση ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν υπήρχε κανενός είδους συγκάλυψη» τόνισε.

Για τις αναφορές του πρωθυπουργού σε απόρρητα έγγραφα από το βήμα της Βουλής, υποστήριξε πως «οι αναφορές μπορούν να γίνουν προφορικά», ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό που πήγε να κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος «δεν έχει γίνει ποτέ».

«Είναι έκθετοι ως προς την πράξη, όπως κι εγώ είμαι έκθετος για τις αποφάσεις που παίρνω» κατέληξε αναφερόμενος στα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter