Βραβεία ESPN: Κορυφαίος «Αθλητής της χρονιάς» και «Καλύτερος ΝΒΑer» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Βραβεία ESPN: Κορυφαίος «Αθλητής της χρονιάς» και «Καλύτερος ΝΒΑer» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση περίμενε χθες «10/7) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στις ΗΠΑ, καθώς μετά την ανάδειξη του ως MVP του φετινού NBA, βραβεύτηκε και ως «Αθλητής της χρονιάς» αλλά και ως «Καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ στα περίφημα βραβεία του ESPN (ESPYS) για το 2018-19!

Ετσι ο Γιάννης ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο μία εκπληκτική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, αφού σάρωσε όλα τα μεγάλα βραβεία που βρήκε στον δρόμο του. Και για να καταλάβετε το μέγεθος των βραβείων του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου να πούμε ότι η τελετή των ESPY’S είναι ανάλογη με εκείνη των κινηματογραφικών Όσκαρ και των μουσικών βραβείων Grammy στην Αμερική! Με λίγα λόγια είναι το σπουδαιότερο αθλητικό βραβείο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υποψήφιοι μαζί με τον Γιάννη για τον “Αθλητή της χρονιάς” ήταν ακόμα τρεις αθλητές, οι Μούκι Μπετς (Μπόστον Ρεντ, μπέιζμπολ), Μπρουκς Κέπκα (γκολφ) και Πάτρικ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς, φούτμπολ). Για το βραβείο του «Καλύτερου αθλητή του ΝΒΑ» συνυποψήφιοι του Ελληνα σταρ, ήταν οι Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Θάντερ) και Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς).

Δείτε το βίντεο της βράβευσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter