Βραβείο Βιωσιμότητας 500.000 ελβετικών φράγκων από την Nestlé

Βραβείο Βιωσιμότητας 500.000 ελβετικών φράγκων από την Nestlé

Η Nestlé και η Ashoka προσκαλούν από σήμερα τις υποψηφιότητες για το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους 2018, η αξία του οποίου αγγίζει τα 500.000 ελβετικά φράγκα.

Το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους απευθύνεται σε κοινωνικές επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό βραβείο 400.000 ελβετικών φράγκων για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, καθώς και την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο World Water Forum στη Βραζιλία το 2018 και να κερδίσουν την αναγνωρισμένη υποτροφία της Ashoka.

Το βραβείο, που ξεκίνησε να υπάρχει από το 2010, είναι μια επιχειρηματική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στη διατροφή, το νερό και την αγροτική ανάπτυξη υποστηρίζοντας τον σκοπό της Nestlé «ενισχύοντας την ποιότητα ζωής και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιές μέλλον».

Φέτος η Nestlé συνεργάζεται με την Ashoka, το κορυφαίο δίκτυο κοινωνικών επιχειρηματικών παγκοσμίως, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τις καινοτομίες που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της λύσης σε αυτά τα προβλήματα.

«Η ένωση αυτή θα φιλοξενήσει την ισχυρή συνεργασία και δημιουργία ανάμεσα σε κοινωνικές επιχειρήσεις και θα εμβαθύνει την κοινωνική επίδραση στις κοινότητες και τους ανθρώπους τους», δήλωσε ο Olivier Fruchaud, ο Διευθυντής της Ashoka Ελβετίας.

Οι καινοτόμες εταιρείες και οι κοινωνικές επιχειρήσεις προσκαλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους έως τις 31 Οκτωβρίου 2017 μέσω της ιστοσελίδας www.changemakers.com/creatingsharedvalue ή να προτείνουν πρωτοπόρους στην καινοτομία στέλνοντας email στο csvprize@ashoka.org. Οι 5 καλύτερες πρωτοβουλίες θα προσκληθούν στο CSV Forum 2018 στη Βραζιλία, όπου θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους και τους προηγούμενους νικητές, μπορείτε να επισκεφθείτε τους συνδέσμους http://www.nestle.com/csv/what-is-csv/nestleprize ή την Ashoka στο www.ashoka.org

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter