Βραβεύτηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική οι τρεις κορυφαίοι τελειόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών – Αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι (Photos)

Βραβεύτηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική οι τρεις κορυφαίοι τελειόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών – Αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι  (Photos)

Τρεις τελειόφοιτους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) βράβευσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική.

Στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, τον οποίο συνδιοργάνωσε με την Α.Σ.Κ.Τ και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής, το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Δημήτριος Πετρολέκας. 

Ο Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, ανέλαβε να κάνει την απονομή και υπογράμμισε την διαρκή και έμπρακτη στήριξη της Εταιρίας στην Τέχνη και στην ανάγκη ανάδειξης νέων καλλιτεχνών.

Στο μεταξύ, το δεύτερο βραβείο, που απένειμε ο εικαστικός Παύλος Σάμιος, απέσπασε ο Θωμάς Διώτης και παρέλαβε η αδερφή του καλλιτέχνη, κα Διώτη.

Μάλιστα, το τρίτο βραβείο έλαβε ο Αναστάσιος Μυλωνάς και η απονομή έγινε από τον Επίκουρο Καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ και Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Διασύνδεσης της Σχολής, Ιωάννη Σκαλτσά.

Σημειώνεται πως τα βραβευμένα έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ οι δημιουργοί τους θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, βραδιά των εγκαινίων της «Έκθεσης Τελειόφοιτων Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών», η οποία φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019.

H Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο μέσα από την ενεργό στήριξη του πολιτισμού και των νέων καλλιτεχνών που κάνουν τα πρώτα βήματα τους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό και να ξεκινήσουν ενεργά την καριέρα τους στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.  

Μυστικά & Documento

19/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter