Βραδιά όνειρο για τον Ολυμπιακό – Έριξε «τεσσάρα» στην Κράσνονταρ

Βραδιά όνειρο για τον Ολυμπιακό – Έριξε «τεσσάρα» στην Κράσνονταρ

Ο Ολυμπιακός σάρωσε με 4-0 την Κρασνοντάρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Champions League και ουσιαστικά βρίσκεται και με τα δύο πόδια στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν τον αντίπαλο τους να τους δημιουργήσει προβλήματα, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και έβγαιναν με πολύ καλές προϋποθέσεις στην επίθεση. Το γκολ ήρθε στο 30’ με τον Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, τη στόπαρε, έκανε το ιδανικό σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού της εστίας του Σαφόνοβ κατέληξε στα δίχτυα της.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 44’, αλλά η μπάλα μετά το σουτ του Ποντένσε έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σαφόνοβ.

Στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξαν συντηρητικά, αλλά με την είσοδο του 22χρονου Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έκαναν… πάρτι στην επίθεση. Ο Σέρβος σκόραρε δύο φορές (78’, 85’), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ποντένσε (89’). Hταν άλλη μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό που επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter