Βράδυ – όνειρο για το πόλο: Τρίτη στον κόσμο η εθνική νεανίδων

Βράδυ – όνειρο για το πόλο: Τρίτη στον κόσμο η εθνική νεανίδων

Επική βραδιά για την Ελληνική υδατοσφαίριση. Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν το απόγευμα της Κυριακής οι Νέοι Άνδρες, ήρθε το βράδυ της Κυριακής το χάλκινο μετάλλιο των Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου κέρδισαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης την Αυστραλία με 7-3 και φέρνουν αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα (η αποστολή φτάνει από το Βελιγράδι στις 12.30) το έβδομο μετάλλιο για την χώρα μας σε κορυφαίες διοργανώσεις μέσα στο 2018 (Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μεσογειακοί Αγώνες), γεγονός μοναδικό στην ιστορία του αθλήματος και του ελληνικού αθλητισμού.

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Κρητικιά αθλήτρια Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που πέτυχε τα 5 απο τα 7 γκολ της Εθνικής, η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ σε ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα την 3η περίοδο όπου οι Ελληνίδες εντυπωσίασαν.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 7-3

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 1-1.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π, Λούδη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου, Νίνου Ειρ., Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσίμπρη, Δούλη 1, Κοντονή, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter