Βράντζα: Συμφωνώ με την αναδοχή – Ο Ουρσουζίδης έβαλε το όνομά μου στην επιστολή χωρίς να με ρωτήσει

Βράντζα: Συμφωνώ με την αναδοχή – Ο Ουρσουζίδης έβαλε το όνομά μου στην επιστολή χωρίς να με ρωτήσει

Καμία διαφωνία με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια δεν εγείρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Βράντζα, φέρνοντας στο «φως» παρασκηνιακές μεθόδους που ακολουθούν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της πλειοψηφίας.

Η κ. Βραάντζα επικοινώνησε με το documentonews.gr προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια, αφού -όπως η ίδια κατήγγειλε- ο συνάδελφός της, Γιώργος Ουρσουζίδης, ενέταξε το όνομά της (επί της ουσίας την υπογραφή της) στην επιστολή διαμαρτυρίας αναφορικά με τη ρύθμιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας που ανοίγει το δρόμο για αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση της Παναγιώτα Βράντζα:

«Η αναφορά του ονόματος μου στη λίστα των διαφωνούντων «ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΩΝ» βουλευτών για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια έγινε απολύτως αυθαίρετα και χωρίς να ερωτηθώ.

Η τοποθέτηση του ονόματος μου στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό έγινε επίσης αυθαίρετα από τους συναδέλφους βουλευτές και χωρίς να ερωτηθώ.

Προσωπικά για εμένα τα ζητήματα ισότητας και δικαιωμάτων των πολιτών ανεξάρτητα φύλου, εθνικότητας, σεξουαλικής προτίμησης, θρησκείας είναι θέματα αρχών και αξιών .

Προφανώς, λοιπόν, δεν είμαι αντίθετη στη διάταξη του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και φυσικά συνολικά στο σχέδιο νόμου που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο ζήτημα της υιοθεσίας και της αναδοχής για την ελληνική κοινωνία».

Η απάντηση του documento.gr

Ως προς την αιχμή της κ. Βράντζα προς το documentonews.gr, κανένα Μέσο δεν μπορεί να γνωρίζει τις όποιες σκιώδεις κοινοβουλευτικές πρακτικές και με δεδομένο ότι είχαμε στη διάθεσή μας την επιστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε το όνομά της, δεν είχαμε κανένα λόγο να επικοινωνήσουμε μαζί της. Οπότε, καλό θα ήταν να στρέψει τα πυρά της αποκλειστικά στον υπαίτιο αυτής της ιστορίας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter