«Βράζει» η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για τον Ταχιάο - Παραμένει όμως προστατευόμενος της οικογένειας Μητσοτάκη

Βράζει –επί ματαίω– η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με το πουλέν του Μητσοτάκη που ακούει στο όνομα Νίκος Ταχιάος.

 Δεν τους έφτανε το χουνέρι που έπαθαν, εξαιτίας του όπως λένε, στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, ήρθε κι αυτό με τους σταθμούς του μετρό που ήθελε να μετονομάσει και τους αποτέλειωσε.

 «Ξεφτιλίστηκαν το κόμμα και η κυβέρνηση με τα καμώματά του» τονίζουν πολλοί βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβράβευσε έναν αποτυχημένο πολιτευτή και αποτυχημένο υποψήφιο δήμαρχο διορίζοντάς τον στην Αττικό Μετρό. 

Ωστόσο πολλά μέλη της ΝΔ ξεχνούν ή αγνοούν ότι ο Ταχιάος είναι διαχρονικός φίλος του Κυριάκου και της Ντόρας Μπακογιάννη. Κοντολογίς, ο Ταχιάος αποτελεί κατά κάποιον τρόπο αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη. 

Τι δεν καταλαβαίνουν λοιπόν; Πάνω απ’ όλα η οικογένεια! Άλλωστε τα… αδειάσματα συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.