Βρετανία: Άλλοι 881 νεκροί σε 24 ώρες – «Είναι νωρίς για να κριθούν τα μέτρα», δήλωσε ο Ραμπ

Βρετανία: Άλλοι 881 νεκροί σε 24 ώρες – «Είναι νωρίς για να κριθούν τα μέτρα», δήλωσε ο Ραμπ

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Βρετανίας, τις τελευταίες 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους 881 άνθρωποι από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των θυμάτων στα 7.798.

«Είναι πολύ νωρίς για να λήξει το lockdown», επεσήμανε στην τελευταία ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, ο υπουργός Εξωτερικών -και εκτελών χρέη πρωθυπουργού- Ντομινίκ Ραμπ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα ανακοίνωση επί του θέματος μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ραμπ τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να συγκεντρώνει πληροφορίες για να διαπιστώσει τα αποτελέσματα των μέτρων του lockdown και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αλλά όπως είπε «είναι πολύ νωρίς για να πούμε οριστικά εάν λειτουργούν» και ότι «τα μέτρα θα πρέπει να μείνουν ως έχουν μέχρι τα στοιχεία να δείξουν ότι έχουν περάσει πέρα από την κορύφωση».

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να συνεχίσουν να μένουν στο σπίτι και αυτές τις μέρες της αργίας του Πάσχα που έρχεται. «Θα πάρουμε τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή και θα οδηγηθούμε από την επιστήμη όταν έρθει η ώρα να άρουμε το lockdown» είπε.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter