Βρετανία: Αναζητούνται γυμνές καθαρίστριες

Βρετανία: Αναζητούνται γυμνές καθαρίστριες

Το ποσό των 45 λιρών την ώρα είναι διατεθειμένη να δώσει μια εταιρεία καθαρισμού στην Βρετανία σε γυναίκες οι οποίες είναι διατεθειμένες να εργαστούν… γυμνές!

Η εταιρεία Naturist Cleaners με έδρα το Λονδίνο προσλαμβάνει γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας για να καθαρίζουν ιδιωτικές κατοικίες με μία μόνο προϋπόθεση, να εργάζονται φορώντας μόνο γάντια και… παντόφλες.

Οι πελάτες της εταιρείας – η πλειονότητα των οποίων είναι γυμνιστές – θα χρεώνονται με 65 λίρες την πρώτη ώρα και με 55 λίρες τις επόμενες. Ωστόσο, θα πρέπει να συμφωνήσουν πως δεν θα υπάρχει καμία είδους «επαφή» μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο εν ώρα εργασίας.

«Ξεκινήσαμε στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια και αποδείχθηκε πολύ δημοφιλές, έτσι επεκταθήκαμε. Είχαμε πάρα πολλές γυναίκες που ενδιαφέρθηκαν για αυτού του είδους την εργασία. Είναι μια υπηρεσία για την κοινότητα των γυμνιστών. Είμαστε μια εταιρεία καθαρισμού. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό στην επιχείρηση. Η πλειοψηφία των πελατών μας είναι γυμνιστές. Πρέπει να τονίσω ότι οι καθαρίστριες είναι εντελώς γυμνές. Καθαρίζουν σωστά, δεν προσποιούνται. Έτσι, ο πελάτης έχει το πλεονέκτημα να αποκτήσει μια ωραία εμπειρία και έναν επαγγελματικό καθαρισμό για μια ώρα ή για όσο διαρκέσει» επισημαίνει η ιδιοκτήτρια Laura Smith.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter