Βρετανία: Εταιρεία θέσπισε τις ημέρες hangover για όσους πίνουν… λίγο παραπάνω

Βρετανία: Εταιρεία θέσπισε τις ημέρες hangover για όσους πίνουν… λίγο παραπάνω

Η διευθύντρια δήλωσε πως προσπαθούσε να βρει τρόπους ώστε να προσελκύσει δυναμικό με ταλέντο, προσφέροντας ένα… ιδιότυπο πλεονέκτημα.

Η Κλερ Κρόμπτον ανέφερε στο BBC ότι έπρεπε πάση θυσία να βρει έναν τρόπο ώστε να προσελκύσει ανθρώπους με ταλέντο, οι οποίοι θα προτιμούσαν να εργαστούν σε εταιρείες μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Και τα κατάφερε θεσπίζοντας μία ιδιότυπη συνθήκη, στην οποία ο εργαζόμενος θα μπορεί να εργαστεί από το σπίτι του, φορώντας τις πυτζάμες του, αντί να πάει στο γραφείο, εάν την προηγούμενη νύχτα ήπιε, ένα, δύο (ή και παραπάνω) ποτηράκια. 

Οι «hangover days» στόχευσαν τους «Millenials», δηλαδή τους σημερινούς 20-25άρηδες, οι οποίοι είθισται να βγαίνουν στα μέσα της εβδομάδας στις παμπ, ωστόσο δύσκολα χαλιναγωγούνται, όσον αφορά την κατανάλωση αλκόολ, μεταβαίνοντας την επομένη στο γραφείο με όλα τα συμπτώματα του hangover και μειωμένη απόδοση.

Η διευθύντρια, Κλερ Κρόμπτον, διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις hangover days, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ενημερώσει από νωρίς το ότι θα βγουν και το ότι υπάρχει πιθανότητα να… πιουν το κάτι παραπάνω.

Η Έλι Ενγουίσλ, 19 ετών, η οποία έχει το πόστο του Digital Manager στην εταιρεία, ανέφερε στο BBC ότι πρόσφατα κάλεσε τη διευθύντριά της για να της ζητήσει άδεια να εργαστεί από το σπίτι, η οποία και δόθηκε…

«Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης στην εταιρεία», ανέφερε η Κλερ Κρόμπτον, κομπάζοντας για την επιτυχία του εγχειρήματος.

(με πληροφορίες από το ladbible.com)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter