Βρετανία: Η παρουσιάστρια αυτοκτόνησε, αλλά το ριάλιτι Love Island επιστρέφει στις οθόνες αύριο

Βρετανία: Η παρουσιάστρια αυτοκτόνησε, αλλά το ριάλιτι Love Island επιστρέφει στις οθόνες αύριο

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές ριάλιτι του “Love Island” θα επιστρέψει αύριο στις οθόνες, αφού δεν προβλήθηκε σήμερα, μετά τον θάνατο της πρώην παρουσιάστριας του Καρολίν Φλακ.

Η Φλακ, ηλικίας 40 ετών, που εμφανίστηκε σε πολλά σόου του ITV και κέρδισε τη βρετανική εκδοχή του “Dancing with the Stars” το 2014, βρέθηκε νεκρή χθες στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Είχε αποσυρθεί από την παρουσίαση του “Love Island”, αφού είχε κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον του συντρόφου της τον Δεκέμβριο, μια κατηγορία που εκείνη αρνείτο.

Το ITV ακύρωσε το κυριακάτικο σόου μετά τον θάνατό της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Φλακ αυτοκτόνησε.

«Πολλοί άνθρωποι στο ITV γνώριζαν την Καρολίν καλά και έτρεφαν για εκείνη πολύ τρυφερά συναισθήματα» ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος τύπου του ITV.

«Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από τα τραγικά αυτά νέα».

«Έπειτα από προσεκτικές διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους της Καρολίν και την ομάδα παραγωγής του Love Island και δεδομένου το πόσο κοντά είμαστε στα νέα του τραγικού θανάτου της Καρολίν, αποφασίσαμε να μην προβάλλουμε το αποψινό Love Island προς σεβασμό στην οικογένεια της Καρολίν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σόου θα επιστρέψει αύριο με έναν φόρο τιμής στην πρώην παρουσιάστριά του που θα «είναι για πάντα στις καρδιές μας».

Το πρακτορείο που εκπροσωπούσε τη Φλακ ανέφερε ότι η παρουσιάστρια βρισκόταν υπό «τρομερή πίεση», αφότου κατηγορήθηκε για επίθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter