Βρετανία: Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δύο έφηβες μέσα σε λεωφορείο

Βρετανία: Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δύο έφηβες μέσα σε λεωφορείο

Άγριο ξύλο έπεσε μέσα σε λεωφορείο του Μπέρμιγχαμ, στη Μεγάλη Βρετανία, με πρωταγωνίστριες δύο έφηβες. Όπως κατέγραψε με το τηλέφωνό του ένας από τους επιβάτες, για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία, οι κοπέλες λογομάχησαν, στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια και κυριολεκτικά ξεμαλλιάστηκαν, χτυπώντας ταυτόχρονα η μια την άλλη με μπουνιές και κλωτσιές.

Έντρομοι οι επιβάτες άρχισαν να κατεβαίνουν στον κάτω όροφο του λεωφορείου, καθώς, στη διάρκεια του καυγά, οι δύο νεαρές γυναίκες έχαναν την ισορροπία τους, καθώς το λεωφορείο βρισκόταν εν κινήσει κι έπεφταν πάνω τους, καταφέροντας και σε αυτούς χτυπήματα. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να χωρίσει τις γυναίκες, ένας νεαρός απειλήθηκε από τη μια, με τη φράση «αν με αγγίξεις, θα σε σπάσω στο ξύλο».

Τέτοια ήταν η σφοδρότητα της σύρραξης, που η μια κοπέλα κατέληξε αιμόφυρτη. Το video που διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα αποτέλεσε την αφορμή για να διερευνηθεί η υπόθεση, καθώς κανείς από τους επιβάτες δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε έκανε κάποια εκ των υστέρων αναφορά.

https://www.youtube.com/watch?v=2hxHbX7LMZc

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter